Iniciar sesión

NoticiasEL BEISBOL CATALÀ DISPUTA LA PRIMERA FINAL A TARRAGONA
Publicado por: MARC SANGÜESA VIDAL Martes, 11 de julio del 2023

El Club de Beisbol i Softbol Wolves de Tarragona classifica com a màxim favorit a la final del Campionat de Catalunya 2023 en la categoria de 2a Divisió. Per primer com en la història del beisbol català, es disputarà una final de beisbol a la província de Tarragona i a la seva capital. Fins ara, l'equip Imperial Grup Red Wolves de Tarragona ha sigut capaç de guanyar tots els partits de la competició menys un, tot un èxit esportiu, senyal del nivell i feina de l'equip liderat pel seu tècnic Juan Aponte.


El partit, obert al públic de forma gratuïta, iniciarà a les 11h al Campus Educatiu de Tarragona (antiga Universitat Laboral) i Wolves de Tarragona s'enfrontarà contra el Barcelona, que anys enrere era secció dins del FCBarcelona.


A les 10:45h es realitzarà un triple llançament d'obertura de partit per part de diverses autoritats: Sra Estefania Serrano, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès; Sra. Montse Adan, 1a tinent alcalde de Tarragona i consellera de Turisme, promoció econòmica i comerç; Sr. Aleix Rom, Representant Territorial d'Esports de la Generalitat de Catalunya a la província de Tarragona.


A més a més, aquest partit és de suma importància pel beisbol català, ja que necessita voluntat i ajuda per millorar la instal·lació, la qual requereix múltiples actuacions per fer-la homologable per poder competir en la categoria superior de 1a Divisió Catalana. Actualment, la instal·lació no compta de llum, aigua, grades ni de les dimensions reglamentàries per la pràctica del beisbol.


El club esportiu tarragoní va començar la seva aventura el 2017 i, en només 6 anys des de la seva fundació, ha aconseguit sumar més de 130 esportistes federats en múltiples categories, tant en beisbol com en softbol. En l'actualitat, el CBSW, a través del seu president Marc Sangüesa, és l'entitat màxima impulsora de l'esport del beisbol a la província de Tarragona gràcies al continuat esforç en promoció d'aquest, de la seva professionalització i dels importants vincles col·laboratius amb el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el qual té conveni, i amb la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, la qual en Marc n'és Delegat Territorial a la província.


El beisbol està essent una novetat entre els més joves. En el curs vinent escolar 2023/24, el CET impulsarà la primera Lliga Tarragonès de Beisbol on es preveu que hi participin entre 6 i 9 equips escolars gràcies a les noves activitats extraescolars que s'han plantejat.

SANT JORDI 2023
Publicado por: MARIA PILAR FERNÁNDEZ DURÁN Viernes, 28 de abril del 2023
El diumenge 23 d'abril vam gaudir de participar un any més a la diada de Sant Jordi a Tarragona.

Un dia tan especial com aquest, vam poder donar a conèixer el nostre projecte a la població, per a oferir la possibilitat de descobrir el nostre món per a totes les edats.

Durant tota la jornada, el president del nostre club Marc Sangüesa Vidal, va rebre a persones interessades i els hi va oferir tota la informació necessària. Tanmateix, alguns/es jugadors/es li van acompanyar sent voluntaris per donar suport a petites activitats que es van realitzar amb pilotes toves i guants. Gràcies a aquesta iniciativa i implicació, hem aumentat el número de jugadors/es en totes les nostres categories. Tot un éxit!
16 SUPERHEROÏNES
Publicado por: MARIA PILAR FERNÁNDEZ DURÁN Jueves, 13 de abril del 2023
AQUESTES SÓN LES NOSTRES 16 SUPERHEROÏNES en el seu primer dia de contacte amb el softbol. Totes elles són del primer equip Sub16 de la història de la provincia de la ciutat de Tarragona.

Les nostres jugadores veteranes de l'equip sènior de Primera Divisió, van actuar com a germanes grans per a compartir la seva experiència i explicar la màgia que senten per a lluitar i formar part d'aquest projecte.

Destaquem una vegada més, el treball del nostre president Marc Sangüesa per a tirar endavant un nou equip. Estem molt feliços de veure el nostre camp ple de persones joves amb molta inquietud per a descobrir el nostre món i aconseguir un altre equip femení.

Sub16 ja és una realitat!
CENTRE D'ENTRENAMENT VISUAL ESPORTIU TEIXIDÓ (CEVEST)
Publicado por: MARIA PILAR FERNÁNDEZ DURÁN Sábado, 10 de diciembre del 2022

Com sabeu, l'equip femení compta amb el suport de CEVEST (Centre d'Entrenament Visual Esportiu Teixidó). Gràcies a la confiança que tenen amb el nostre projecte des del principi, van veure una oportunitat de suport amb l'apadrinament de l'equip.

Les nostres jugadores van tenir l'oportunitat de visitar el seu centre a Reus, per conèixer els seus serveis i gaudir de les diferents activitats que ofereixen als esportistes interessats a millorar les seves habilitats visuals. Sense dubte, volem donar visibilitat per la gran importància que té.

Alguns dels seus enternaments aplicats al nostre esport és el treball d'enfoc per poder percebre de forma nítida la pilota quan està batejant o quan la tenen que agafar, cada exercici s'adapta de la millor manera per garantir una millora en les habilitats. Tanmateix, es poden fer entrenaments en parelles que fan possible tenir sessions més motivadores. El companyerisme durant la pràctica esportiva és de vital importància en un esport d'equip.

Us animem a conèixer el seu món (@cevest.sportvision) i complementeu els vostres entrenaments amb el seu servei.

Per a més informació: info@cevest.com

Passeig Prim 28, Reus.
EL NOSTRE 5è ANIVERSARI
Publicado por: MARIA PILAR FERNÁNDEZ DURÁN Domingo, 7 de agosto del 2022

El passat 31 de juliol vam celebrar el nostre 5è aniversari. Un dia tan significatiu i especial per a nosaltres que vam voler compartir amb tota la nostra família beisbolera.

Durant el matí, vam rebre a convidats importants com la Mary López (Regidora d'Esports a Tarragona), Jordi Fortuny (Conseller de l'Ajuntament de Tarragona), i Carmina Blay (Representant de l'Esport a Tarragona).

La jornada es va repartir en diferents partits, el de la nostra categoria Infantil (Wolves Tarragona vs Lions Vila-seca), i conjuntament es va disputar el de la categoria Softbol Mixte de Slowpitch i Softbol Sènior Open femení (Cevet Wolves Tarragona). Després de finalitzar els amistosos, vam poder gaudir del partit de Primera i Segona Divisió on els representats territorials van donar l'inici en el nostre camp principal i que, a la vegada, l'equip de Criquet Tarragona ens va acompanyar per a gaudir del seu esport i jugar en el seu camp.

Els Infantils van realitzar activitats per a refrescar-se, gràcies a la col·laboració de Gisela Sánchez (entrenadora de la nostra categoria de Kids) i vam finalitzar les activitats amb un pica - pica i dinar en família mentre es feia el 'Home Run Derby', amb els millors batejadors de cada categoria.

Des de la Junta Directiva i el conjunt de socis i sòcies, us volem agrair el suport per a tirar endavant aquest projecte al llarg d'aquests cinc anys. Especialment a les famílies, patrocinadors i representants territorials per a visibilitzar l'esport que tant ens apassiona i continuar creixent. GRÀCIES.

Podeu veure un vídeo resum d'aquest dia al nostre canal https://www.youtube.com/watch?v=pN9eZbYu1M4.
NUESTRO EQUIPO FEMENINO HACE HISTORIA
Publicado por: MARIA PILAR FERNÁNDEZ DURÁN Sábado, 9 de abril del 2022
Tras varios años de lucha para conseguirlo, por fin ya es una realidad. Tarragona cuenta con el primer equipo 100% femenino federado, en la categoría Open que pertenece a la modalidad de softbol sénior, y nuestras chicas son las protagonistas.

Muchas de ellas llevan un largo recorrido en el club, prácticamente desde los inicios, y muchas otras se adentraron en estos últimos años. Sin duda, la unión ha sido la clave para conseguir el mismo objetivo: competir en la liga femenina. Fruto de la implicación, constancia y mucho esfuerzo, este año lo han logrado. Cuentan con el apoyo del Centro de Entrenamiento Visual Deportivo Teixidó (CEVEST) de Reus (info@cevest.com), que deposita su confianza siendo los patrocinadores del equipo, para ellas algo muy significativo por el gran valor que tiene. Y además, el apoyo de sus compañeros/as de la antigua categoría en la que competían, pues las han visto crecer y son conscientes de lo mucho que pelean y el esfuerzo que supone estar donde están actualmente.

Nuestro club está muy orgulloso de contar con los/as jugadores/as que lo forman, pues ellos marcan los valores que nos caracteriza.

Chicas, enhorabuena, esto es solamente el principio de todo lo que vais a lograr juntas. ¡GO WOLVES!
PILAR FERNÁNDEZ ENTRA COMO SECRETARIA GENERAL Y TRABAJADORA
Publicado por: MARC SANGÜESA VIDAL Miércoles, 5 de enero del 2022

El Club da un paso de gigante tras sumar a Pilar Fernández como Secretaria General del Club que, a su vez, entra como trabajadora tras demostrar su compromiso y pasión en nuestros deportes. CBS Wolves logra profesionalizar y hacer realidad un sueño que se ha perseguido hasta lograrlo.

El Club continua su crecimiento mejorando su organización, su seriedad y futuro. Gracias a todos los socios y socias en hacerlo posible, gracias a todos los patrocinadores por estar a nuestro lado y hacer historia una vez más. Fuimos pioneros y somos el motor de la provincia. ¡Esperamos que las instituciones valoren (más si cabe) nuestro empeño! ¡GO WOLVES!
ACORD AMB EL CONSELL ESPORTIU DEL TARRAGONÈS PEL FOMENT DEL BEISBOL ESCOLAR
Publicado por: MARC SANGÜESA VIDAL Lunes, 12 de abril del 2021

Aquest divendres, el Club de Beisbol Wolves de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès han rubricat, amb la signatura del corresponent conveni, l’acord que té com a principal objectiu el foment la pràctica del beisbol a la comarca, amb el disseny i la programació d’actuacions conjuntes per a la dinamització de les seves modalitats escolars i la seva gradual incorporació a les activitats generades pel CET, dins del marc de l’esport escolar, ja siguin amb el format de trobades participatives o amb la generació de competicions oficials dels Jocs Esportius Escolar, com també, amb possibilitat de coordinació conjunta de serveis de monitor/es extraescolars a les escoles que en puguin estar interessades.

La primera eina per complir aquest objectiu general ha estat la implantació del programa de promoció esportiva, “BATEJA, CORRE, SALVA’T”, amb el desenvolupament de diferents tallers d’iniciació a les escoles del Tarragonès, com ha estat recentment els que van poder celebrar a l’Escola Torroja i Miret de Vila-seca i que ara es vol potenciar a altres centres del Tarragonès durant el que queda de curs escolar i al proper curs 21/22.

Com a una de les accions complementàries, també es contempla continuar projectant accions formatives destinades al professorat d’Educació Física i d’altres agents esportius, com ja van tenir ocasió de gaudir el passat novembre amb una sessió virtual; com també, les gestions destinades a la potenciació de la seva progressiva incorporació dins de l’àmbit acadèmic i educatiu.

Sens dubte, tot un projecte molt consensuat entre ambdues entitats que esperem i desitgem, de ben segur, que en un termini no molt llarg es puguin assolir satisfactòriament totes les seves engrescadores expectatives.
LAS RESTRICCIONES AMINORAN Y LOS JUGADORES VUELVEN A PISAR SU CAMPO
Publicado por: MARC SANGÜESA VIDAL Martes, 16 de marzo del 2021

Hace poco más de un mes que nuestros jugadores volvían a entrenar en grupos controlados de 6 personas cumpliendo las medidas preventivas al contagio en la actual pandemia. La semana pasada nuestros socios y socias pudieron volver a pisar el terreno de juego y entrenar en grupos más numerosos y en mejores condiciones. Las personas ajenas al Club, los perros de los transeúntes y el mal estado del suelo del parque público de la Anella del Mediterrani ya no serán un problema ni una inseguridad durante la práctica deportiva.

Durante el inicio de la semana, los organizadores y los socios que pudieron fueron a retirar las incontables ramas y restos de poda más grandes que ocupaban el terreno, además de todas las hierbas altas crecidas en el montículo del lanzador. También se vaciaron las papeleras que estaban practicamente llenas y que no se pudieron vaciar antes por el repentino cierre del Complex Educatiu a los clubes deportivos por la prevención al contagio durante la pandemia.

Wolves volverá a competir en casa, en Tarragona, creciendo al buen ritmo del 2019 y del 2020 (a pesar de la pandemia). Además, la directiva del Club está trabajando para mejorar las instalaciones, las cuales se irán dando a conocer a medida que se realizen. ¡GO WOLVES!
EL CLUB PRESENTA A SU NUEVO PATROCINADOR PREMIUM, PUERTAS PRIETO
Publicado por: ANTON MONTERO GOMEZ Martes, 23 de febrero del 2021

El CLUB celebra la presentación de su nuevo patrocinador PREMIUM, PUERTAS PRIETO. Con este acuerdo, el CLUB mantiene la idea de colaborar con empresas de la zona, de ámbito tanto local como nacional e internacional, para favorecer la visibilidad de estas y crecer conjuntamente, en un proyecto en constante crecimiento y expansión.

Desde el Club, agradecemos enormemente, que empresas como PUERTAS PRIETO, se sumen a nuestro proyecto con su patrocinio. Gracias a ello, el Club crece y nos ayuda a facilitar el acceso al deporte a muchos de nuestros socios y socias y a proveer de recursos este proyecto de Club que tanto nos apasiona.

PUERTAS PRIETO es una empresa situada en Tarragona y fundada en 1981, especializada en la instalación, reparación, motorización y mantenimiento de puertas metálicas automáticas de garaje, locales comerciales y naves industriales, así como la venta de automatismos y accesorios. También ofrecen todo tipo de servicios relacionado con la Cerrajería. Ofrecen sus servicios en Tarragona y provincia. Su experiencia, calidad y servicio hace que todos sus clientes se sientan atendidos en todo momento.

Visita su página web y descubre todo lo que pueden hacer y todos sus servicios, como su SERVICIO de CERRAJERÍA 24 horas en www.puertasprieto.com o llama al 977 232 274.
1 | 2 | ·· | Siguiente | Última
Noticias recientesEL BEISBOL CATALÀ DISPUTA LA PRIMERA FINAL A TARRAGONA
Publicado por: MARC SANGÜESA VIDAL Martes, 11 de julio del 2023

El Club de Beisbol i Softbol Wolves de Tarragona classifica com a màxim favorit a la final del Campionat de Catalunya 2023 en la categoria de 2a Divisió. Per primer com en la història del beisbol català, es disputarà una final de beisbol a la província de Tarragona i a la seva capital. Fins ... ¡Leer más!


SANT JORDI 2023
Publicado por: MARIA PILAR FERNÁNDEZ DURÁN Viernes, 28 de abril del 2023
El diumenge 23 d'abril vam gaudir de participar un any més a la diada de Sant Jordi a Tarragona.

Un dia tan especial com aquest, vam poder donar a conèixer el nostre projecte a la població, per a oferir la possibilitat de descobrir el nostre món per a totes les ... ¡Leer más!


16 SUPERHEROÏNES
Publicado por: MARIA PILAR FERNÁNDEZ DURÁN Jueves, 13 de abril del 2023
AQUESTES SÓN LES NOSTRES 16 SUPERHEROÏNES en el seu primer dia de contacte amb el softbol. Totes elles són del primer equip Sub16 de la història de la provincia de la ciutat de Tarragona.

Les nostres jugadores veteranes de l'equip sènior de Primera Divisió, van actuar com a germanes grans per ... ¡Leer más!


VER TODAS LAS NOTICIAS UCBT